top of page
  • Szerző képeKatya Tempfli

Szülőklub: Női energiák napja

Érezd a ritmust - az egész testeddel! Ezen a héten a női energiákra tettük a hangsúlyt. Egy különleges napon, különleges ritmus és dancehall tánc tréninggel várta a felnőtt női résztvevőinket, anyákat, lányokat, asszonyokat a DoubleTrouble, azaz Elisabeth Grabow táncos és tréner.


Kíváncsiak voltunk arra, hogy az eltérő hallásállapotú résztvevők hogyan tudnak majd összehangolódni a közös táncban - de ezúttal sem csalódtunk, teljesen mindegy volt, hogy siket vagy halló valaki, az erős ritmust érezve megindultak a lábak és áradt a női energia.


A dancehall egy Jamaikáról származó stílus, ami sokkal többről szól mint provokatív és szexi mozdulatok. A nő szexualitása feletti önrendelkezés és a saját test értékelése a legfőbb motívumok. A dancehall a DoubleTrouble értelmezésében az erős, független nők stílusa és ezen a workshopon ezt is szeretné bemutatni és átéreztetni a résztvevőkkel.


Kapcsolódó posztok:

Hallássérült családmodellek - Sándor Fanni Angéla pszichológus írása és az általa tartott Szülőklubos beszélgetés

Workshop a jogainkról - Dr. Tapolczai Gergely ismertette a hallássérülésben érintettséggel összefüggő jogokat

Improvizáció alapú tréningek integrált felnőtt csoportokban - Arany Brigitta, Tempfli Kátya és Seres-Kormány Anita mutatja be a Jeleven módszertanú gyakorlatokat

Szülőklub - záró beszámoló a 2019/20-as projektről


A Szülőklub projekt megvalósításának forrása a Nemzeti Fogyatékosságügyi és Szociálpolitikai Központ "Szülősegítő szolgáltatások támogatása - SZÜLŐ2019" pályázat.

86 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page