top of page
  • JEL

A Cappy Charity bemutatja mentoráltját, a Jeleven Tábort!


A gyerekek képességeinek, önbizalmának fejlesztése, társadalmi érzékenyítése talán az egyik legfontosabb, amire a jelen világban szükség van – hisz ők építik majd fel azt a jövőt, ahol a felelős gondolkozás, a kreatív önkifejezés és mások megértése kulcsszerepet játszhat. A Coca Cola márkája, a Cappy a Bridge Budapest által életre hívott EdisonPlatformmal összefogva olyan szervezetekre hívja fel a figyelmet, amelyek azon dolgoznak, hogy mindez minél szélesebb körhöz érhessen el.

Nézd meg a szuper hangulatú kisfilmet, ami a Cappy készített a Jeleven Táborról!

A siket gyerekek anyanyelve a jelnyelv. A Jelnyelvi Játszótér célja, hogy olyan integrált közeget biztosítson siket és halló gyerekeknek, ahol a siket gyerekek saját anyanyelvükön játszhatnak, játék közben taníthatják jelelni halló társaikat, míg a hallók megtanulják elfogadni, hogy milyen az, ha valaki más, vagy másképp kommunikál, mint ahogy megszokták. A JELEVEN Táborral és a Jelnyelvi Játszótérrel az a célunk, hogy minél több helyen megmutassuk: a jelnyelv érték.

A Coca Cola és a Cappy „A jótett érzése jóízű” szlogenjéhez hűen 2020 márciusáig összesen tízmillió forinttal támogat olyan szervezeteket, amelyek innovatív megoldásokkal teszik jobbá a gyerekek életét. A 2019 júliusában indult kampányban a Cappy az EdisonPlatformhoz csatlakozva választotta ki az általa támogatott tíz alapítványt. Nézd meg a kampány bemutatkozó videóját, ismerd meg és támogasd a résztvevő szervezeteket!


30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page