Hatalmas összeg gyűlt össze Jelnyelvi Játszótér fejlesztésére az Adventi Vásáron!

2018/12/04

A Családszervezetek III. Jótékonysági Adventi Vásárán ebben az évben a Jel Alapítvány és a Jelnyelvi Játszótér fejlesztésére gyűltek az adományok. Hihetetlen boldogság ez nekünk, hiszen több mint 2 millió Forintot adtak össze támogatóink!

A vásár napján, azaz december 1-jén szombaton a munkanap ellenére rengetegen gyűltek össze a Millenáris B épületében. A színpadon meseelőadások, táncos produkciók váltották egymást - természetesen jelnyelvi tolmácsolással -, a kitelepült családszervezetek pedig a csarnok egész területén árulták a karácsonyi portékákat, melyek megvásárlásával a látogatók a munkánk támogatására adakoztak.

Mindeközben mi a Jelnyelvi Játszótér sarokban jeleltünk és játszottunk a gyerekekkel, felnőttekkel, családokkal, mellettünk a Jelefánt csapatával tudtak a bátor jelentkezők jelelt mondókákat megtanulni és videóra rögzíteni.

A rendezvény végén fáradtan, de nagyon boldogan mentünk haza - a mi ünnepünk már most bearanyozódott, hála a Fiatal Családosok Klubjának, az összes családszervezetnek és a szervezőknek, vendégeknek, fellépőknek!

Köszönjük a lehetőséget és a közös munkát, tapasztalatokat, élményeket. Köszönjük a jelnyelvi tolmácsok egész napos, kemény munkáját, amivel akadálymentessé tették a színpadi programot!

Az adományt a Jelnyelvi Játszótér fejlesztésére fordítjuk, hogy még több hallássérült gyermeknek legyen lehetősége már kora gyermekkorban hozzáférnie a jelnyelvhez, és még több halló gyerkőnek mutassuk meg a jelnyelv csodáját és segítsük elő a társadalmi befogadást.

Jövőre találkozunk!

Featured Posts