Csodálatos eredménnyel zárult a Dallamképek kiállítás és aukció

2018/09/07

Szerző:

"Láttál már Quimby-dalt?" - ugye, milyen furcsa kérdés...? Mégis van értelme, hisz a zenekar és a Budapest Park közös projektjében képként mutatkoztak be az ismert Quimby-zenék - így olyanokhoz is eljuthattak, akik nem hallják a hangokat.

 

A kiállításon kilenc fiatal grafikus (Biacsics Renáta, Csató Csenge, Csordás Levente, Jámbor Évi, Kalászi Benjámin, Lovrity Anna, Moravszki Kata, Szabó Zsófi és Szurcsik Erika) alkotását mutatták be, akik egy-egy Quimby-dal formáltak képpé. A képekre licitálni is lehetett, a befolyt összeggel zenekar és a szervezők a Jel Alapítványt támogatták -  a vizualitás útján megszólítva a hallássérülteket. A kiállítás kurátora és ötletgazdája Inemesit Etentuk.

 

A képekre egy hétig folyt a lázas licitálás, majd a képeken látható óriási, aranyszínű csekket vehettük át a záró eseményen, nagyon hálásan és boldogan! Köszönjük a szervezőknek, a zenekarnak és mindenkinek, aki a képek megvásárlásával a munkánkat támogatta. A befolyt összeget a Jelnyelvi Játszótér projektünk bővítésére használjuk fel.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Indul az őszi évad: elstartolt a Jelnyelvi Játszótér és a Kimenő Szülőklub

October 8, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive