top of page
  • Katja Kool

Sajtótájékoztató és Magyar Jelnyelv Napja a Jelnyelvi Játszótéren


Idén december 1-jén rendezik a Családszervezetek Jótékonysági Adventi Vásárát - melyen a Jel Alapítvány Jelnyelvi Játszótér programja a kedvezményezett, azaz nekünk gyűlnek az adományok! :)

Ezzel a csodálatos apropóval és a Magyar Jelnyelv Napja alkalmából rendezett a vásár szervezője, a Fiatal Családosok Klubja sajtótájékoztatót november 10-én, a Jelnyelvi Játszótér programmal egy időben és egy helyen, a Csodavár Budapestben. Amíg a gyerekek jeleltek és játszottak, Király Nórával, a FICSAK alapítójával, Dr. Kósa Ádámmal, a SINOSZ elnökével, és Regős Judittal, a Tegyél jót - Szülők Háza Alapítvány alapítójával beszéltünk a média képviselőinek arról, miért is nagyon fontos a jelnyelv a siket gyermekek számára. A Jel Alapítványt Tempfli Kátya és Seres-Kormány Anita képviselte.

Nézzétek a fotókat, videókat és olvassátok a cikkeket! Hatalmas öröm volt számunkra ez a nagy érdeklődés, ezúton is hálásan köszönjük a szervezőknek!

Várunk minden érdeklődőt december 1-jén, a Millenáris B épületében a Vásáron, ahol különleges Jelnyelvi Játszótér programmal is készülünk ;)

Interjúk:

On-line megjelenések:

228 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page