top of page
  • Katja Kool

Csodálatos eredménnyel zárult a Dallamképek kiállítás és aukció


"Láttál már Quimby-dalt?" - ugye, milyen furcsa kérdés...? Mégis van értelme, hisz a zenekar és a Budapest Park közös projektjében képként mutatkoztak be az ismert Quimby-zenék - így olyanokhoz is eljuthattak, akik nem hallják a hangokat.

A kiállításon kilenc fiatal grafikus (Biacsics Renáta, Csató Csenge, Csordás Levente, Jámbor Évi, Kalászi Benjámin, Lovrity Anna, Moravszki Kata, Szabó Zsófi és Szurcsik Erika) alkotását mutatták be, akik egy-egy Quimby-dal formáltak képpé. A képekre licitálni is lehetett, a befolyt összeggel zenekar és a szervezők a Jel Alapítványt támogatták - a vizualitás útján megszólítva a hallássérülteket. A kiállítás kurátora és ötletgazdája Inemesit Etentuk.

A képekre egy hétig folyt a lázas licitálás, majd a képeken látható óriási, aranyszínű csekket vehettük át a záró eseményen, nagyon hálásan és boldogan! Köszönjük a szervezőknek, a zenekarnak és mindenkinek, aki a képek megvásárlásával a munkánkat támogatta. A befolyt összeget a Jelnyelvi Játszótér projektünk bővítésére használjuk fel.

13 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page